Profez BV

Profez is een franchiseorganisatie met inmiddels meer dan 35 bewindvoerders. Onze bewindvoerders ontvangen ieder zo’n 15 tot 20 poststukken per dag. 
Deze post scanden wij altijd centraal in. Eén medewerker had een volle dagtaak aan het openen van de enveloppen, het inscannen van de documenten en de documenten aan het juiste dossier koppelen. 

Sinds we gebruik maken van de Scanstraat ontvangen we iedere dag voor 12:00 uur onze post digitaal en ook al gekoppeld aan het juiste dossier. We hebben met Scanstraat ook goede afspraken kunnen maken over bijvoorbeeld reclame en post met een retourenveloppe. 
Ook hebben we geen omkijken meer naar het vernietigen van onze fysieke post; Scanstraat draagt zorg voor het gecertificeerd vernietigen van onze post. 

Scanstraat heeft ons veel gebracht; we zijn volledig ontzorgt, de continuïteit van onze postverwerking is gegarandeerd en we besparen fors op onze (loon)kosten. 

Miranda Tsong 
Directeur Profez BV

Scanstraat en Profez

Topparks ’t Hulsbeek

Toppark ’t Hulsbeek is een camperpark waar de gasten zelf kunnen inchecken middels een betaalautomaat. Het park is dan ook niet continue bemand en derhalve is de Scanstraat een prachtige oplossing voor het verwerken van onze poststukken, zowel digitale als fysieke post. 
De Scanstraat zorgt ervoor dat alles keurig bij onze administratie binnenkomt, super dienstverlening tegen een redelijke prijs. 

Charles de Mönnink
Topparks BV

Topparks en Scanstraat

Camperclean BV

Met Camperclean BV zijn wij zeer tevreden dat de Scanstraat onze post verwerkt. 
Wij zijn gevestigd op een locatie waar niet altijd iemand aanwezig is en daarnaast zijn we ook veelvuldig onderweg. 
Onze administratie wordt door de Scanstraat verwerkt, derhalve is het erg handig dat de post al gedigitaliseerd is en naar de juiste bestemmingen wordt gestuurd. 

René Hampsink 
Camperclean BV

Camperclean en Scanstraat